Lidt om mig

Jeg har været på en lang healings og opvågningsrejse for at vække min indre gudinde.

Min historie starter i 2012 da jeg bliver syg med en depression. Dette bliver starten på  nedbrydningen af mit liv som jeg kendte det. 

Jeg arbejdede fuldtid som sygeplejerske på en kirurgisk afdeling på Rigshospitalet.

Jeg oplevede efterfølgende at jeg fysisk også begyndte at skrante gevaldigt.

Jeg var udbrændt og havde ubalancer i mit stofskifte, kronisk trætheds syndrom og var syg hele tiden med bihulebetændelser, helvedesild og kroniske migræner.

Jeg havde fået alvorlig stress af mit arbejde og mit daværende livs omstændigheder.

Mine dage som sygeplejerske på hospitalet var talte.

Mit nye liv under opvågning mentalt og spirituelt var begyndt. Jeg havde nu taget de første skridt mod mit indre lys, mens den del af mig der ikke var autentisk og som jeg ikke længere kunne bruge, stille og roligt blev pillet væk fra mit liv.

I 2016  fik jeg via en stærk sjæleforbindelse en hjerteåbning  som jeg aldrig før har oplevet.​

Som særligt sensitiv havde jeg som barn lukket en del af mit hjerte ned som en slags overlevelsesstrategi.

​Det er på nuværende tydeligt for mig at se at denne sjæleforbindelse var en catalysator til den næste

del af min rejse og min accelererede opvågning. 

Han skulle vise sig at være min Tvillingesjæl, mit ultimative spejl. En tvillingesjæl er en skjult gave der spejler for dig alt det du ikke selv kan få øje på, på din sjæls rejse mod at finde dit lys.

Min tvillingesjæl har på godt og ondt vist mig de dele af mig selv som jeg havde brug for at se og heale.

Dette må gøres for at træde ind i din fulde kraft og blive den person du er kommet her for at blive. 

I takt med, at jeg tilbragte tid sammen med mit "sjæls spejl" som jeg kalder ham, jo mere oplevede jeg, at jeg var i forvandling.

Siden min barndom havde jeg gemt mig i den såkaldte "Pleaser" rolle, hvor jeg fandt det helt ok at give uden at modtage. Jeg var lukket helt ned for evnen til at give kærlighed til mig selv eller modtage kærlighed.

Jeg kastede al min kærlighed på mit sjæls spejl og han spejlede min manglende selvkærlighed tilbage til mig ved, at afvise denne kærlighed.

Der skulle en kæmpe hjertesorg til, i sommeren 2017,  for  endelig at vække mig til klart, at se at jeg manglede noget yderst essentielt. Nemlig SELVKÆRLIGHED.

Den kærlighed som jeg sådan higede efter hos ham og ikke fik, handlede i virkeligheden om den kærlighed jeg inderst inde længtes efter at give til mig selv, men ikke var i stand til.

Denne hjertesorg fra ham, viste sig i virkeligheden, at være en skjult gave til mig. 

Jeg vågnede op og begyndte nu, at give al den kærlighed jeg nu havde åbnet op for, til mig selv. Før vi er i stand til at elske os selv ubetinget, vil vi ikke være i stand til at finde denne kærlighed med en anden.

Vi manifesterer det vi gemmer på indeni. Den energi vi sender ud får vi tilbage i form af situationer og mennesker i vores liv. 

Dette var en hård, men yderst vigtig læring for mig.

Jeg har pga mine erfaringer nu fået adgang til mit lys og alle de evner jeg havde gemt derinde bag mørket.

Min intuition, klarviden, klarhørelse og klarfølelse/empatiske evner er nu stærkere end nogensinde og jeg lærer nye sider af mig selv hver eneste dag.

Min indre gudinde er vågnet op til dåd og jeg ser nu  verden med helt nye og forandrede øjne. 

Mine drømme er blevet større end nogensinde og jeg er nu af den overbevisning, at jeg nok skal manifestere alt hvad mit hjerte begærer i dette liv.

Dette ønske brænder i mig for alle der kommer ind i min klinik. 

Kort om hvem jeg også er:

Først og fremmest er jeg mor med hele mit hjerte og sjæl, til vidunderlige Raphael på 8 år.

Jeg er intuitiv healer og clairvoyant rådgiver fra hjertet. 

Jeg blev i 2007 uddannet som Sygeplejerske og har siden taget kurser og uddannelser som, Healings massør, kropsterapi,  Spirituel Coaching,  Samtaleterapeut og Japansk lifting terapeut. Jeg har nu senest kastet mig udi  Mindfulness baseret natur-terapi, da jeg på egen hånd har oplevet naturen som en stærk healer.

Jeg er passioneret omkring den Jungianske spirituelle psykologi og den guddommelige feminine og masculine energi i os alle.  Vores spiritualitet er vores missing link til, i denne stressfyldte verden vi lever I, at finde den indre balance. At forene os med vores inde gud/gudinde via selvkærlighed, er som jeg ser det,  vejen til velvære i Krop, Sind og Ånd. 

Jeg ser frem til at møde dig som den du er og hvor du er i livet. 

Namaste

Annikka Emmanuella

©2019 by Blisslife Healing. Proudly created with Wix.com

Blisslife; Masnedøgade 20, 2.sal, 2100 Kbh Ø. Tlf:44111461