Søg
  • Akira Magdalena Rose

Ho'oponopono Healing

Opdateret: feb. 6


Ho'oponopono er en gammel Hawaiiansk bøn, der bruges til tilgivelse, helbredelse, transformation, indre fred og selvkærlighed.

Når vi tillader os, at heles og frigive, skaber vi plads til det, vi virkelig ønsker - kærlighed, glæde og frihed.

Ho’oponopono betyder at sætte ‘tingene’ korrekt, tilbage til udgangspunktet fra kilden.


Traditionelt blev Ho'oponopono-bønnen brugt til at helbrede forhold mellem to eller flere mennesker.


Denne bøn har imidlertid udviklet sig over tid til også at omfatte det forhold, vi har med vores eget selv.

Drømmer du om at blive fri for stress, sårbarhed, håbløshed og ængstelse.

Hvis du vil ændre på din fastlåste situation, skal du påtage dig ansvaret for dit liv og rense ud i det ved at sige:


Undskyld. Tilgiv mig. Jeg elsker dig. Tak”.


Det kan føles underligt at sige disse ord rettet mod dig selv eller en anden der har forvoldt dig skade, men ved at tilgive, frigiver du dig selv for den negative energi der holder jer bundet sammen. Du undskylder ikke den andens handlinger.


Brug den også selvom du ikke er helt bevidst om hvad det drejer sig om.

Det er underbevidstheden bønnen arbejder med.


Det kan være et kraftfuldt værktøj til at vende tilbage til helheden og en effektiv metode til at tage din magt tilbage fra enhver situation der har frarøvet dig dele af dig.

Denne ældgamle Hawaianske Ho'oponopono bøn er meget kraftfuld og kan stærkt anbefales at bruge hvis du skal tilgive dig selv eller andre.

Den er god til at forløse karma og anden fastlåst energi.

Bønnen er en slags "renseteknik". Teknikken går ud på at afvikle alle gamle erindringer, informationer og programmer om smerte, lidelse og elendighed, som ligger lagret i vores underbevidsthed gennem dette og mange tidligere liv."I'm sorry" – "Undskyld", fordi jeg påfører mig selv så meget smerte, ved at lade det gamle stof styre mit liv.

"Please forgive me" : "Tilgiv mig", siger man til Barnet, sit indre barn, for at have lagret og skabt alt det gamle stof.

"I love you". Divine Intelligens eller højere magter sender kærlighed tilbage til os, gennem vores system og opløser det gamle stof, der lå og trykkede og skabte problemer i underbevidstheden.


"Thank You" - samme effekt som i 3) – men også en tak til vores skaber for hjælpen til at få stoffet opløst og en affirmation af, at det nu er sket.

At arbejde med disse 4 sætninger, som en indre proces, vil hjælpe dig med at slippe en del af den energetiske baggage du slæber rundt på.


Ordene reciteres som et mantra, der gentages i løbet af din dag så ofte som muligt, eller samlet en gang om dagen, i så langt tid du har mulighed for det.


Alt hvad vi hver især ser, hører og oplever ude i verden, sker gennem vort eget filter fra underbevidstheden – således at vi faktisk ikke ser eller hører, hvad der egentligt foregår i verden.

Vi oplever snarere en projektion af vores eget indre og hvad vi forventer at se og høre, ifølge vores eget erindringsmateriale i vores underbevidsthed.

Derfor er alle de mennesker vi møder og taler med og har interaktion med, en afspejling af vores egne skygger, de ting vi ikke selv er bevidste om.


Når man har arbejdet med teknikken nogle gange over noget tid – kan man nøjes med at sige "I love You" eller "Thank You"– og førnævnte impuls vil gå i gang.

Eller man kan vælge at sige den i en anden rækkefølge.

Man kan også sige andre ord, for variationens skyld, da underbevidstheden godt kan blive træt af at høre "I Love You" hele tiden. Det er ord, man så bestemmer sig til, skal indeholde den beskrevne proces.


Den Hawaianske psykolog Dr Ihaleakala Hew len, har sammen med sin mentor Morrnah Simeona, viderbragt denne gamle Hawaianske tradition til resten af verden.

Hvis du er nysgerrig kan du læse mere her.


Jeg har selv benyttet mig af denne simple, men kraftfulde bøn i min egen healing og helbredelsesprocess, samt rejse mod Ubetinget selvkærlighed for mig selv.


Jeg har endda oplevet en negativ energi mellem mig og en anden person lette næsten med det samme efter at jeg i hovedet reciterede denne bøn.


Jeg anbefaler den stærkt, om ikke andet kan man da aldrig tage skade af at prøve ; )


DR. Ihaleakala Hew Len har sammen med Joe Vitale skrevet en bog ved navn "Zero Limits" hvis du ønsker at udforske dette yderligere.

Jeg ønsker dig en successfuld healingsrejse tilbage til selvkærligheden.


Namaste


Annikka Emmanuella


30 visninger
 

©2019 by Blisslife Healing. Proudly created with Wix.com